Surówka z kalarepy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kalarepa

    3 szt
  • cebula czerwona

    1/2 szt
  • sól

  • pieprz

  • śmietana

    1 łyżka
  • majonez

    1 łyżka
  • cytryna

    1/2 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kalarepy obrać i zetrzeć na tarce. Cebulkę pokroić . Przygotować sos , połączyć sok z cytryny, śmietanę, majonez i przyprawy razem, wymieszać sos i polać nim warzywa, połączyć wszystko dokładnie razem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
jasiek 04.01.2012 19:45
zdrowe
ajres 02.02.2011 11:27
pyszna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat