Surówka z kalarepy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kalarepka młoda

    1 sztuka
  • marchew

    2 sztuki
  • natka pietruszki

    2 łyżki
  • cukier

    1 łyżeczka
  • sól

    1/4 łyżeczki
  • olej rzepakowy

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kalarepę obieramy, myjemy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. Marchewki obieramy, myjemy i ścieramy na tarce o małych oczkach. Dodajemy do kalarepy i mieszamy z pozostałymi składnikami.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat