Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kalarepy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kalarepa 2 szt
jabłk
pęczek koperku
śmietana 2-3 łyżki
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kalarepy

Kalarepę i jabłka umyć i obrać. Zetrzeć na tarce o dowolnych oczkach. Dodać posiekany koperek, sól, cukier, śmietanę. Podawać do śniadania, zwłaszcza do sera.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

berys18 29.12.2010 07:46
fajna surówka, musze wypróbowac, bo nigdy nie robiłam nic z kalarepki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak