Surówka z kalafiora

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kalafior

    1/2 główki
  • koperek

    1 łyżka
  • majonez

    2 łyżki
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kalafior myjemy, scieramy na tarce o największych oczkach, dodajemy posiekany koperek, majonez + łyżkę wody, doprawiamy solą i pieprzem. Przez podaniem surówkę należy schłodzić przez godzinę w lodówce.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Margo1 01.11.2012 21:54
często robię
Margo1 01.11.2012 21:54
często robię

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat