Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z jogurtem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

gruszki 3 szt.
śliwki węgierki 200 g
jabłko
seler
marchewki 2 szt.
rodzynki 50 g
jogurt naturalny 150 ml
sok z cytryny
cukier
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z jogurtem

Gruszki i jabłko pokroić w kostkę, skropić sokiem z cytryny. Śliwki przekroić na pół, usunąć pestki, pokroić na kawałki. Seler i marchewki zetrzeć na tarce z dużymi oczkami. Wszystkie składniki wymieszać, przyprawić do smaku solą i cukrem, polać jogurtem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aleksa123 14.07.2011 08:45
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak