surówka z czerwonych buraczków

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • czerwone buraki

    3 szt
  • marchew

    1 szt
  • cebula biała

    1/2 szt
  • jabłko

    1 szt
  • olej roślinny

    4 łyżki
  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

1) buraczki ugotować, a następnie ostudzić, obrać i zetrzeć na tarce
2) pozostałe warzywa obrać i zetrzeć na tarce (na grubych oczkach)
3) warzywa połączyć, wymieszać i doprawić olejem, solą i pieprzem

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
romanrafal 06.12.2010 15:57
zdrowe i dobre

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat