Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty ze szczypiorkiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona 1/4 głowa
cebula biała 1 szt
marchew 1 szt
jabłko 1/2 szt
szczypior 1/2 pęczek
ocet 10 % 1 łyzka
cukier do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku
śmietana 12% 2 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty ze szczypiorkiem

Marchew obrać i razem z jabłkiem zetrzeć na tarce. Kapustę, cebulę i szczypiorek drobno pokroić. Wszystkie składniki wymieszać, doprawić i odstawić do lodówki na 30 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dianix 08.01.2013 19:03
także robię, bardzo ją lubię
IwonaKa 05.01.2013 19:38
pycha,bardzo lubie czerwoną kapustę
Fiffi 16.11.2012 23:22
wygląda pysznie, takiej wersji jeszcze nie próbowałam
ewa19a 01.09.2012 23:51
uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak