Składniki:
warzywa
kapusta czerwona | 1 sztuka |
jabłka | 4 sztuki |
cebula | 4 sztuki |
sól |
zalewa
olej rzepakowy | 4 łyżki |
ocet 10 % | 0,5 szklanki |
cukier | 7 łyżek |
sól | 1 łyżka |
woda | 1,5 litra |
kapusta czerwona | 1 sztuka |
jabłka | 4 sztuki |
cebula | 4 sztuki |
sól |
olej rzepakowy | 4 łyżki |
ocet 10 % | 0,5 szklanki |
cukier | 7 łyżek |
sól | 1 łyżka |
woda | 1,5 litra |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: