Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z czerwonej kapusty ,kiełków lucerny i jabłka

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta czerwona 1/2 małej główki
jabłko kwaśne 1 sztuka
kiełki lucerny 1 garść
oliwa 2 łyżki
cukier szczypta
sól do smaku
pieprz
szczypiorek

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z czerwonej kapusty ,kiełków lucerny i jabłka

Kapustę ścieram.Jabłko obieramy ze skórki i trzemy na tarce na dużych oczkach.Mieszam w misce dodaję kiełki ,szczypiorek drobno posiekany ,doprawiam solą ,szczyptą cukru oraz oliwą ,mieszam, podaję do obiadu do mięsa , a także jako drugie śniadanie zabieram do pracy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

foczka-ks 08.02.2016 12:42
ładnie podane , i smakowite
Monika-twin 07.02.2016 21:49
Smacznie i zdrowo.
agnieszka214 07.02.2016 15:02
Z takimi dodatkami musi być fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak