Surówka z czerwonej kapusty II

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta czerwona

    1 kg
  • jabłka

    3 sztuki
  • sól

  • cukier

  • sok z cytryny

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę szatkujemy i zasalamy - po ok. 5 min odciskamy i dodajemy cukier i sok z cytryny, jabłka ścieramy na tace i wszystko razem łączymy. Dokładnie mieszamy.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat