Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty II

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula biała 1 szt
olej 1-2 łyżki
sól, pieprz
Kwas cytrynowy Prymat
kapusta czerwona 50 dag
jabłko kwaśne 1-2 kilka szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty II

Kapustę oczyszczona poszatkować, posolić, sparzyć gorąca wodą. Wodę zlać, kapustę ostudzić lub przelać zimną wodą. Dodać kwasek cytrynowy, pokrojone jabłka i cebulę, cukier. Wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak