Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 1szt
jabłko 1szt
sok z cytryny
oliwa 2 łyżki
cukier 1 łyżka
sól
pieprz
kapusta czerwona 0,5główki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty

Kapustę oczyścić, poszatkować i gotować w osolonym wrzątku ok. 5 min.Odsączona i jeszcze ciepła polać sokiem z cytryny.Wystudzić.Jabłko obrać,drobno pokroić.Cebulę obrać,umyć i pokroić w kostkę.Składniki wymieszać z kapustą,doprawić oliwą,solą i pieprzem. Życzę smacznego:}

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iza15 18.09.2011 18:37
smaczna
iza15 18.09.2011 18:37
smaczna
Iwona45 08.09.2011 09:17
super
anoosia 04.09.2011 22:51
wyglada super
ankaryba 28.08.2011 21:28
uwielbiam
magdalea 23.05.2011 13:54
Świetna surówka
matii6 25.03.2011 17:14
też taką robię
kate.500 05.03.2011 18:51
Fajny smak ;-))
Dorota59 28.02.2011 16:27
też taką robię-pycha
Wojtek8 25.02.2011 09:28
super
Ania67 22.02.2011 10:02
Smaczniutka:)
aga130982 28.01.2011 16:38
pycha
Danuta8 20.01.2011 09:27
dobra
annagebalska 19.01.2011 10:24
pycha
Krystyna32 16.01.2011 10:10
polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak