Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona 0,5 główki
cebula 1 sztuka
sól i pieprz 1 do smaku
olej roślinny 1 do smaku
cukier 2 łyżeczki
sok z cytryny 0,5 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty

Kroki postępowania

1
Cebulkę siekamy w kostkę.
Krok 1 - Surówka z czerwonej kapusty foto
2
Kapustę czerwoną siekamy. Obgotowujemy. Dodajemy cebulkę.
Krok 2 - Surówka z czerwonej kapusty foto
3
doprawiamy przyprawami, sokiem z cytryny i olejem.
Krok 3 - Surówka z czerwonej kapusty foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 07.09.2016 16:41
Pewnie pyszna.
Wafelek2601 05.09.2016 22:08
Uwielbiam taką kapustę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak