Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty

2.0
(8)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ogórki konserwowe 3 szt
cebula biała 1 szt
oliwa
sól do smaku
Musztarda delikatesowa Prymat 1 łyżeczka
sok z cytryny
kapusta czerwona 1/4 główki
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty

Kapustę poszatkować i przez kilka minut sparzyć w gotującej się, osolonej wodzie. Odcedzić, skropić sokiem z cytryny i wystudzić. Dodać pokrojone w kostkę i odciśnięte ogórki, drobno pokrojona cebulę, musztardę, olej, doprawić solą i pieprzem i dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

czarrna 06.03.2014 20:58
Jest zdrowa i smaczna :)
adelajda 06.03.2014 08:27
dobra sałatka
Megg 06.03.2014 01:07
bardzo smaczna taka suróweczka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak