Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rodzynki 10 dag
orzechy 10 dag
pomarańcza 1
figi 10 dag
sok z połowy cytryny
oliwa 2 łyżki
kapusta czerwona 1

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty

Rodzynki namoczyć w niewielkiej ilości letniej wody na godzinę, odcedzić. Kapustę drobno poszatkować, skropić sokiem z cytryny. Orzechy poszatkować, pomarańczę obrać, pokroić w trójkąty, figi w kostkę. Składniki połączyć i skropić oliwą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak