Surówka z czarnej rzodkwi

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • rzodkiew

    1-2 sztuki
  • cebula

    1 sztuka
  • sól do smaku

  • śmietana

    1/3 szklanki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rzodkiew wyszorować, obrać, utrzeć na tarce, posolić. Cebulę obrać, drobno posiekać, dodać do rzodkwi i wymieszać z kwaśną śmietaną.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (24)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
cooleczka 10.01.2014 10:52
ja jakoś nie mogę sie przekonać do rzodkwi
IwonaKa 24.10.2013 00:05
smaczna i zdrowa
Ada-Gaba 30.09.2013 07:31
fajna surówka
Beata23 11.09.2013 14:39
samo zdrowie
barbara11561 02.09.2013 09:27
lubię takie suróweczki
gosia56 02.08.2013 14:45
dawno takiej nie jadłam
Pani Domu 28.06.2013 10:11
super surówka
Dorota37 30.05.2013 14:23
Jaka dobra :-)
Łukasz15 30.04.2013 11:38
Smaczna i zdrowa
berys18 24.04.2013 12:06
świetna surówka

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat