Składniki:
kapusta czerwona | 15-20 dag |
seler marynowany | 0,5 szkl |
por | 0,5 szt |
jabłko | 1 szt |
sok z cytryny | 1 łyżka |
warzywa | 1-2 szt (czarna rzepa) |
jarmuż | 5-6 liści |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
sos winegret | 2-3 łyżki |
kapusta czerwona | 15-20 dag |
seler marynowany | 0,5 szkl |
por | 0,5 szt |
jabłko | 1 szt |
sok z cytryny | 1 łyżka |
warzywa | 1-2 szt (czarna rzepa) |
jarmuż | 5-6 liści |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
sos winegret | 2-3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: