Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czarnej rzepy

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

czarna rzepa 2 sztuki
sól do smaku 1 szczypta
Pieprz czarny mielony Prymat 1 szczypta
majonez 2 łyżki
kiełki fasoli mung 1 łyżka
kiełki rzodkiewki 1 łyżka
kiełki soczewicy 1 łyżka
olej 1 łyżka

Porada

Surówka jest dość ostra

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czarnej rzepy

kiełki podsmażyć na oleju na złoty kolor. Czarną rzepę zetrzeć na tarce. Połączyć rzepę, kiełki, majonez i doprawić do smaku solą i pieprzem. Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak