surówka z chrzanu z dżemem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • korzeń chrzanu

    1-2
  • jabłka

    1-2
  • borówki

    1 garść
  • śmietana

    2-3 łyżki
  • sól i cukier do smaku

  • sok z cytryny

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Starty chrzan skropić sokiem szybko wymieszać z startymi jabłkami i doprawić śmietaną. Borówki zmiksować dodając odrobinę cukru. Wymieszać z chrzanem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
IlonaAlbertos 24.02.2014 21:21
Ciekawe połączenie.
Adamorek 22.11.2011 22:15
uwielbiam do mielonego
Izabela/bella81 21.02.2011 09:23
Ciekawa surówka.
Ela20 05.12.2010 19:54
interesujący przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat