Surówka z cebuli

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebula

    30 dag
  • oliwa

    3 łyżki
  • musztarda

    1 łyżeczka
  • sok z cytryny

    1 łyżka
  • koper siekany

    1 łyżka
  • sól

    do smaku
  • cukier

    do smaku
  • estragon

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Obraną cebulę pokroić w cienkie półkrążki, posypać solą i cukrem, dodać koper i estragon, przykryć ściereczką i odstawić na chwilę. Z oleju, soku z cytryny i musztardy przygotować sos i polać nim surówkę, po kilku minutach wymieszać.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Andysz 17.11.2012 08:36
mmm uwielbiam!;]
kate.500 25.09.2012 19:37
ekstra
IlonaAlbertos 01.04.2012 18:53
Ciekawy pomysł
Iwusia 11.11.2010 10:51
Bardzo ciekawa :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat