Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z buraków i kapusty

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta biała młoda 1/4 główki
burak 1 duży
majonez 1 łyżka
sól
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z buraków i kapusty

Burak gotujemy do miękkości (w łupinie) i studzimy. Młodą kapustę kroimy i przekładamy do miski.
Buraka obieramy, trzemy na tarce o dużych oczkach i dodajemy do kapusty. Następnie dodajemy majonez oraz sól i pieprz do smaku. Wszystko razem dokładnie mieszamy. Surówkę wykładamy na półmisek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 22.05.2015 07:27
Wygląda kusząco
gosia56 20.05.2015 14:06
na pewno pyszna
Franciszek 20.05.2015 13:47
Super surõwka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak