Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z buraczków czerwonych II

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z buraczków czerwonych II

Buraczki ugotować, obrać ze skórki, zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Dodać soli, pieprzu, kwasku cytrynowego lub soku z cytryny, cukru do smaku. Wymieszać i zostawić w lodówce na noc. Na drugi dzień dodać czerwona fasolkę i majonez. Doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak