Surówka z buraczków

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • buraki

    3 sztuki
  • ząbki czosnku

    3
  • oliwa

    2 łyżki
  • sól

    do smaku
  • Kwas cytrynowy Prymat

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Buraczki zetrzeć na tarce. Dodać 3 ząbki zgniecionego czosnku i 2 łyżki oliwy. Doprawić solą i kwaskiem cytrynowym do smaku. Odstawić do lodówki na pół godziny.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat