Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z białej rzodkwi z kukurydzą

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

biała rzodkiew 1 sztuka
kukurydza w puszce 1/2 sztuki
jogurt naturalny 1/2 małego
majonez 1 łyżka
sok z cytryny 1 łyżeczka
cukier 1 szczypta
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z białej rzodkwi z kukurydzą

Rzodkiew obieram i ścieram na tarce o grubych oczkach. Majonez mieszam z jogurtem dodaję sok z cytryny, cukier, sól i pieprz do smaku. Do rzodkwi dodaję kukurydzę mieszam z sosem. Podaję do obiadu lub zjadam samą :)

Smacznego !

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MarchiochaKucharzy 05.02.2014 12:24
super surówka
joanna__s 12.01.2014 21:01
Pyszna surówka, bardzo lubię białą rzodkiew.
Olga_SK 12.01.2014 19:12
Uwielbiam białą rzodkiew :) Słodycz kukurydzy musi nieźle się komponować z rzodkwią.
Gabi44 12.01.2014 16:09
Lubię surówki z białej rzodkwi,są takie odświeżające.
Marta1986 12.01.2014 16:07
apetycznie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak