Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z białej rzodkwi na słodko
Rzodkiew ścieramy na dużych oczkach.
Liczi odcedzamy, kroimy w kostkę.
Całość łączymy z posiekaną natką, majonezem i śmietaną.
rzodkiew biała | 500 gramów |
liczi w syropie | 10 sztuk |
natka pietruszki | 1 pęczek |
majonez | 2 łyżki |
śmietanka 18% | 1 łyżka |
Rzodkiew ścieramy na dużych oczkach.
Liczi odcedzamy, kroimy w kostkę.
Całość łączymy z posiekaną natką, majonezem i śmietaną.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: