Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z białej rzodkwi i koperku

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.
Być może zapach nie zachęca, jednak walory smakowe tej surówki są niesamowite dla podniebienia. Bardzo prosta w przygotowaniu, idealna do mięs pieczonych lub smażonych. A i samą można podjadać.

Składniki:

Składniki:

rzodkiew biała 500 gramów
koperek świeży 3 łyżki
śmietana 18% 1 łyżka
majonez 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z białej rzodkwi i koperku

Rzodkiew obieramy, ścieramy na tarce o dużych oczkach.
Koperek siekamy.
Warzywa łączymy z majonezem i śmietaną, doprawiając do smaku solą oraz pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak