Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z białej rzodkwi i koperku
Rzodkiew obieramy, ścieramy na tarce o dużych oczkach.
Koperek siekamy.
Warzywa łączymy z majonezem i śmietaną, doprawiając do smaku solą oraz pieprzem.
rzodkiew biała | 500 gramów |
koperek świeży | 3 łyżki |
śmietana 18% | 1 łyżka |
majonez | 1 łyżka |
Rzodkiew obieramy, ścieramy na tarce o dużych oczkach.
Koperek siekamy.
Warzywa łączymy z majonezem i śmietaną, doprawiając do smaku solą oraz pieprzem.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: