Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z białej rzodkwi

3.0
(11)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rzodkiew biała 1 szt.
por (biała część) 4 cm.
marchew 1 szt.
majonez 1.5 łyżki
jogurt grecki 1.5 łyżki
cukier 1 łyżeczka
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z białej rzodkwi

Rzodkiew, marchew obrać. Zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Pora drobno posiekać. Rzodkiew odcisnąć z wody. Wszystkie składniki połączyć. Przyprawić do smaku. Dodać majonez, jogurt. Wymieszać. Przyozdobić.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ania321 25.03.2015 13:33
na pewno jest pyszna :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak