Surówka z białej kapusty

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • białej kapusty

    30 dag
  • marchewka

    1
  • jabłko

    1
  • cebula

    1
  • sól, pieprz

    do smaku
  • olej

    3 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Na początku należy poszatkować kapustę, przykryć, posolić i odstawić na godzinę. Następnie zetrzeć marchewkę, jabłko i wymieszać z kapustą. Do dać pokrojoną w drobną kostkę cebulę i olejem.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat