Surówka z białej kapusty

Surówka z białej kapusty

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • biała kapusta

    0,5 kg
  • marchewka

    3 szt
  • cebula

    2 szt
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • koper świeży

  • oliwa

Wyślij składniki na:
Listonic

Przepis i sposób przygotowania Surówka z białej kapusty

Kapustę siekamy na drobne kawałeczki. Marchewkę obieramy i trzemy na dużych oczkach. Cebulę obieramy i kroimy w małą kosteczkę. Koperek siekamy drobniutko. Wszystkie składniki mieszamy razem. Dodajemy sól, pieprz. Polewamy oliwą i mieszamy.
Świetnie pasuje do obiadu!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat