Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z białej i czerwonej kapusty z kolendrą

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona 0,5 główka
kapusta biała 0,5 główka
musztarda 1 łyżeczka
jogurt grecki 0,5 szklanka
cebula 1 sztuka
sok z cytryny 0,5 sztuka
kolendra garść
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z białej i czerwonej kapusty z kolendrą

Kapustę szatkujemy, cebulę drobno kroimy. Mieszamy razem w dużej misce i zalewamy wrzątkiem. Po 20 sekundach odcedzamy. Dodajemy resztę składników, mieszamy wszystko i wkładamy do lodówki, żeby dobrze się wychłodziło. I to właściwie cała filozofia. Proste i naprawdę smaczne.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pajbek 01.08.2014 11:33
Faktycznie proste i zapewne smaczne :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak