Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z białą rzodkwią i kiełkami rzodkiewki

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mix sałat 1 opakowanie
papryka czerwona 1/2 sztuki
rzodkiew biała 1/2 sztuki
kiełki rzodkiewki 1 garść
olej lniany 3 łyżki
sok z cytryny
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z białą rzodkwią i kiełkami rzodkiewki



Paprykę i rzodkiew dowolnie pokroić, dodać sałatę.
Olej wymieszać z sokiem z cytryny i solą, polać surówkę i wymieszać. Posypać kiełkami i podawać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

benka 29.03.2016 11:24
Pyszna i zdrowa sałatka :)
mikrusiak 28.03.2016 21:12
zdrowa i pyszna :)
sezamek 28.03.2016 20:22
Zdrowa i smaczna:)
Stenka 28.03.2016 19:00
smaczna, kolorowa surówka
norweska20 28.03.2016 18:10
apetycznie i smacznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak