Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka włoska z pędami bambusa

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta włoska 1/4 szt
pomidory 2 szt
cebula biała 1 szt
rzodkiewka 8 szt
bambus pędy 2 łyżki
seler naciowy 3 gałązki
oliwa 1 łyżka
sok z cytryny 1 łyżka
Sól ziołowa jodowana Prymat
por 1/2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka włoska z pędami bambusa

Kapustę myjemy i drobno kroimy. Pomidory, por, rzodkiewka, cebula, seler naciowy kroimy na kawałeczki. Pędy bambusa możemy pokroić na pół. Całość skrapiamy sokiem z cytryny, oliwą i doprawiamy solą ziołową. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Megg 11.10.2014 19:35
super smaczna suróweczka
Bernadeta1 11.10.2014 19:22
bardzo lubię takie surówki
Konczi 11.10.2014 19:15
Pyszny dodatek do obiadu :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak