Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka wiosenna

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sałata 1 sztuka
szczypior 1/2 pęczek
rzodkiewka 6 sztuk
śmietana 12% 1/2 opakowanie
sól 1 szczypta
Zioła prowansalskie suszone Prymat 1 szczypta
Pieprz czarny mielony Prymat 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka wiosenna

Sałatę opłukać pod bieżącą wodą, osuszyć i porwać na kawałki, rzodkiewkę opłukać i pokroić w plasterki,szczypiorek opłukać pod bieżącą wodą i posiekać drobno śmietanę wlać do kubeczka, doprawić solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi, polać śmietaną z przyprawami sałatę z rzodkiewką i szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

andzia123 03.12.2012 14:41
lubię taką
Goya 03.12.2012 14:28
super
Justyna28 03.12.2012 14:07
porcja witamin w sam raz na chłodne dni:)
eMMe 03.12.2012 13:32
Wiosenna surówka, a na dworze jesień:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak