surówka wielowarzywna anatola

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • sałata

    50 g
  • marchew

    20 g
  • pomidor

    50 g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ogórek 30 g
Cebula 20 g
Rzodkiewka 20 g
Zalewa:
Olej 10 g
Woda
Sól
Kwasek cytrynowy

Warzywa oczyścić, opłukać i osączyć. Przygotować zalewę. Marchew zetrzeć na tarce. Cebulę pokroić w kosteczkę. Pozostałe Warzywa pokroić. dodać szybko zalewę i wymieszać.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat