Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka rabarbarowo-marchwiowa

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchewka 25 dag
rabarbar 15 dag
sól do smaku
cukier do smaku
kwaśna śmietana 2-3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka rabarbarowo-marchwiowa

Wykonanie:
Marchewkę zetrzeć na grubych oczkach a rabarbar poszatkować. Wymieszać, doprawić solą i cukrem oraz śmietaną.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia561 23.06.2015 18:52
ciekawy dodatek rabarbaru

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak