Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka paprykowo pomidorowa

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryki żółtej 1/2
papryki czerwonej 1/2
żółty pomidor gruntowy 1
czerwony pomidor gruntowy 1
rzeżuchy 1/2 szk
sól do smaku
cukier do smaku
olej ryżowy 3 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka paprykowo pomidorowa

U myte i pozbawione gniazd nasiennych pokrój w paski. Pomidory umyj i również pokrój w paski ( można zdjąć z nich skórkę ). Cebulę obierz, umyj i pokrój w piórka. Wszystkie te składniki wrzuć do miski, dodaj rzeżuchę oraz przyprawy i wymieszaj. Podawaj po około pięciu minutach po przegryzieniu się smaków.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ZEWA 05.12.2012 12:37
dzięki za miłe słowa :)
Patrycja25 05.12.2012 11:54
dobre
Bogusiaz 05.12.2012 11:26
wygląda ekstra
manaika 05.12.2012 10:56
super
Paolcia 05.12.2012 09:26
kolorowa :)
cukiereczek 05.12.2012 09:24
apetyczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak