Przepis i sposób przygotowania na: Surówka ogórkowo-rzodkiewkowa z kalarepką i czosnkiem niedźwiedzim
Podawać jako dodatek do obiadu, potraw z grilla lub jako samodzielne lekkie danie z dodatkiem pieczywa.
ogórek zielony | 1 duży |
rzodkiewki | średni pęczek |
szczypiorek | średni pęczek |
kalarepka młoda | 1 średnia |
Czosnek niedźwiedzi suszony Prymat | do smaku |
jogurt grecki | do smaku |
natka pietruszki | siekana |
sok z cytryny | 1-2 łyżki |
Pieprz biały mielony Prymat | szczypta |
cukier | szczypta |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: