Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka obiadowa z korniszonami

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska 200 g
korniszony 6 szt
cebula biała 1 szt
rzodkiewka 6 szt
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka obiadowa z korniszonami

Kapustę myjemy i szatkujemy w piórka. Korniszony, rzodkiewkę i cebulę ścieramy na tarce o średnich oczkach. Przyprawiamy solą i pieprzem. Dokładnie mieszamy. Dekorujemy pietruszką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 11.12.2014 09:12
smaczna i zdrowa
Róża1 27.11.2014 20:42
fajny przepis !!!!! bardzo smaczna ;-).

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak