Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka obiadowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2
papryka czerwona 1
kukurydza w puszce 1
marchew 2
Sos sałatkowy grecki ziołowo-czosnkowy Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka obiadowa

Kapustę szatkujemy, marchew obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach, kukurydze odsączamy od zalewy, paprykę oczyszczamy i kroimy w kostkę. Zszatkowaną kapustę, startą marchew, odsączoną kukurydze i pokrojoną paprykę łączymy w misce. Na 15 minut przed podaniem polewamy sosem greckim (sporządzonym według przepisu na opakowaniu).

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak