Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka obiadowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

por mały 1 szt
marchew mała 1 szt
pieprz do smaku
fasola czerwona z puszki 1 szklanka
kapusta pekińska 1 mała główka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka obiadowa

Z kapusty pekińskiej usunąć zbędne liście, oraz poszatkować na małe kawałki, fasolkę czerwoną odsączyć z zalewy, oraz obraną marchew zetrzeć na tarce o średnich oczkach, białą część pora pokroić w cienkie krążki. Wszystkie warzywa połączyć razem doprawić pieprzem najlepiej świeżo zmielonym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wazka 09.10.2012 10:05
fajna
Reda 08.10.2012 07:25
super
Ewa52 07.10.2012 08:24
super dodatki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak