Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka marchwiowo-jabłkowa

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchew 500 g
jabłka 4 szt
olej 4 łyżki
sok z cytryny 3 łyzki
cukier 2-3 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka marchwiowo-jabłkowa

Marchew i jabłka umyć, obrać, zetrzeć na tarce, polać sokiem z cytryny, olejem doprawić cukrem,wymieszać by połączyły sie składniki, pozostawić na pół godz w chłodnym miejscu, przed podaniem jeszcze raz dobrze wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak