Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka koperkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta młoda 1/4 głowki
marchew 1 sztuka
koperek 2 łyżeczki
sól
pieprz
cukier
majonez 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: surówka koperkowa

1. Kapustę należy umyć i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Przekłądamy ją do miseczki. Marchew obieramy i również ścieramy na tarce.
2. Do warzyw dodajemy bardzo drobno posiekany koperek. Dodajemy majonez i doprawiamy do smaku solą, pieprzem i cukrem.
3. Wszytsko dokładnie mieszamy i wykładamy na salaterkę lub miseczkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 12.02.2014 19:21
Zagłosowałam na nią.
Agnieszka54 11.08.2012 17:48
Musi być pyszne:)
stokrotka 25.07.2012 21:49
świetny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak