Przepis i sposób przygotowania na: Surówka koperkowa
Dodać koperek.
Wszystkie składniki wymieszać.
Następnie dodać musztardę, ocet oraz jogurt, a także wszystkie przyprawy.
Dokładnie wymieszać.
Odstawić na godzinę.
kapusta biała | 1/3 główki |
marchewka | 1 sztuka |
cebula | 1/3 sztuki |
koperek | 3 łyżki |
musztarda | 1 łyżeczka |
olej rzepakowy | 2 łyżeczki |
jogurt naturalny | 4 łyżki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/3 łyżeczki |
ocet | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: