Surówka kolorowa Emi

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta pekińska

    1
  • kapusta czerwona

    1
  • kukurydza w puszce

    1
  • ocet balsamiczny

    1 łyżka
  • majonez tradycyjny

    2 łyżki
  • ser gouda

    20 dag
  • kiełki fasoli mung

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapusty szatkujemy. Ser kroimy w kostkę, oliwki w talarki. Dodajemy kiełki, kukurydzę, majonez oraz ocet i całość dokładnie mieszamy. Smacznego

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Aneta25 10.09.2012 21:13
ciekawy pomysł
Beatris 16.09.2011 11:40
Smaczna suróweczka.
Barbara/zuza22_85 20.07.2011 19:12
super
Izabela/bella81 08.07.2011 12:52
dobra
edyta44 14.04.2011 10:23
super sprawa
IZABELA29 10.11.2010 12:24
lubie takie połączenie składników

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat