Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka kapuściano - oliwkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska
jabłka 2 sztuki
oliwki nadziewane papryką 1/2 szklanki
cebula
natka pietruszki
olej 1 łyżeczka
sok z cytryny
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: surówka kapuściano - oliwkowa

Mieszam ze sobą poszatkowaną kapustę pekińską ( którą wcześniej osoliłam i na chwilę odstawiłam na bok ), pokrojone w kostkę jabłka ze skórką, pokrojone oliwki i posiekaną cebulę. Składniki oprószam solą, pieprze, kropię sokiem z cytryny i dekoruję natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

andżelika1 13.08.2012 14:18
pycha
sznycel 11.08.2012 19:18
jem surówkę zwykle na obiad z kawałkiem mięska lub ryby

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak