surówka do ziemniaków

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta biała

    1 szt
  • por

    1 szt
  • fasola czerwona z puszki

    1 szt
  • śmietana

    2-3 łyżki
  • majonez

    1 słoiczek
  • sól i pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę białą opłukać,oderwać zewnętrzne liście,sparzyć i posztkować na drobno.Por oberwać zewnętrzne liście i pokroić w kostkę.Fasolę odcedzamy z zalewy.Wszystkie składniki mieszamy razem.Majonez wymieszać ze śmietaną i Wylać na składniki,jeszcze raz wymieszać.Doprawić do smaku solą i pieprzem.Smacznego

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat