Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka do obiadu

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 0,5 szt
fasolka czerwona 1 puszka
papryka czerwona 0,5 szt
cebula 0,5 szt
ogórki konserwowe 5 szt
oliwki czarne Smak 0,5 słoika
kukurydza w puszce 0,5 puszki
czosnek 2 ząbki
majonez
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: surówka do obiadu

kapustę kroimy drobno i dodajemy do odsączonej z zalewy kukurydzy oraz fasolki. Następnie kroimy w kostkę lub paseczki paprykę, oraz cebule i ogórki konserwowe. Czosnek drobno rozgniatamy i mieszamy z majonezem oraz przyprawami i wszystko razem mieszamy wraz z oliwkami doprawiamy do smaku wg uznania. Majonez dodajemy wg uznania. Możemy podawac z ziemniakami oraz mięsem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Janina 12.03.2014 11:12
Lubię taką surówkę;)
IwonaDD 22.11.2013 16:25
zapowiada się super dodatek do obiadu
Alex_M 10.11.2013 16:03
smaczna suróweczka
JOANNA16 21.10.2013 14:38
pycha lubię takie surówki
fotoviderek 19.10.2013 08:45
Surówka super :)
dragunia21 18.10.2013 10:19
smakowicie wygląda
jasiek 17.10.2013 14:10
idealna właśnie do tradycyjnego obiadu
dodi 17.10.2013 13:18
pyszna suróweczka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak