Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka do obiadu

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 średnia
por 1/2 szt
jabłko 1 średnie
marchewka 2 szt
sól
pieprz
cytryna
oliwa
majonez ok.2-3 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka do obiadu

Kapustę posiekać w paski, marchewkę obrać i zetrzeć na tarce. Jabłko obrać i zetrzeć na dużych oczkach, pora pokroić w cienkie plasterki. Składniki wymieszać, całość skropić oliwą i skropić odrobiną cytryny. Doprawić solą i pieprzem, a następnie całość wymieszać z majonezem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

okrysia 09.11.2013 09:00
SMACZNE TO!
Iwa27 24.10.2013 10:30
piekna kolorowa i smaczna
SylwiaMagdaSabin 16.10.2013 15:53
super surówka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak