Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka do obiadu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta biała 1 połówka
marchewka 1 szt
papryka czerwona 1 szt
natka pietruszki
sos francuski
olej
ogórek świeży 1 szt
rzodkiewka 4 (czerwona)

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka do obiadu

Kapustę należy drobno poszatkować, marchewkę zetrzeć na średnich lub grubych oczkach, dodać pokrojoną w kostkę czerwoną paprykę oraz pokrojonego w plasterki ogórka i rzodkiewkę. Całość wymieszać z sosem francuskim i olejem. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Smacznego:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 11.03.2014 10:45
bardzo dobra
Jodaj 10.03.2014 20:52
suróweczka zawsze smaczna
gosia561 21.03.2012 11:02
uwielbiam taką do kotleta
Wojt@s
Wojt@s 20.03.2012 09:02
extra
jerry1 20.02.2012 10:04
samo zdrowie i witaminki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak