Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Super-szybkie ślimaczki

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 szt
marmolada 5 łyżek
cukier puder

Przepis i sposób przygotowania na: Super-szybkie ślimaczki

Ciasto rozwijamy i lekko wałkujemy. Smarujemy marmoladą i zwijamy w rulon. Kroimy w plasterki i układamy na natłuszczonej blaszce. Pieczemy na rumiano. Studzimy i posypujemy cukrem pudrem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aniagdz 07.01.2014 10:14
ooo fajne:)
Gracer 07.01.2014 09:05
proste szybkie i smaczne
Krzysztof15 07.01.2014 08:58
bardzo smaczne
Ania84 07.01.2014 08:45
można piec jak goście już w progu :)
Aga-25 07.01.2014 08:32
szybkie i dobre
Agnieszka-87-25 07.01.2014 08:11
już mi smakują
Wiesława1 07.01.2014 08:05
pyszniutkie ciacha
Konczi 07.01.2014 07:58
lubie takie ślimaczki
Rycerz
Rycerz 06.01.2014 23:26
Ciekawy przepis.
Kuchenka 06.01.2014 23:22
rzeczywiście są super, szczególnie jak się ma gotowe ciasto francuskie
paulina2157 06.01.2014 22:53
ależ ładniutkie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak